Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het chili med nachos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gillar het mat, äter gärna mexikanskt och thailändskt och använder ofta chili i maten. Idag var det sambal oelek som stod som ansvarig för svettningarna och jag tror nog faktiskt att det skulle kunna räcka med 1 msk utan att det blir för mesigt. Skönt med lite svalkande yoghurtsås och färsk frukt som mildrade det hela lite!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop sweet chili-såsen och ställ kallt fram till servering. Fräs färs, lök, champinjoner och paprika i lite matfett. Tillsätt krossade tomater, chilisås, sambal oelek och paprikapulver. Låt det hela puttra en stund, gärna ganska länge så smakerna hinner sätta sig. Tillsätt sedan de färska tomaterna och frukten och puttra ytterligare 5 minuter. Servera med den kalla såsen, nachos, sallad, mer tomater, mer färsk frukt och väldigt mycket vatten att dricka :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ninanorman 17 april 2011

    Detta var verkligen supergott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.