Den heta chokladkakan tillsammans med apelsingrädden är en perfekt smakkombination.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en bakform, ca 24 cm i diameter.
- Vispa äggulorna och båda sockersorterna fluffigt i en bunke. Rör ner vatten eller rom. Sikta ner bakpulver och mjöl och tillsätt hackad choklad, finhackad chili och smält smör.
- Blanda till en jämn smet. Vispa äggvitorna hårt och vänd försiktigt ner dem i smeten. Bred ut smeten i formen och jämna till.
- Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 25-30 minuter. Känn med en sticka om kakan är klar. Låt den svalna.
- Vispa grädden halvfast och rör försiktigt ner apelsinsaft och lite finrivet apelsinskal.
- Servera kakan med en klick apelsingrädde.
Publicerat den
23 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar