Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het gryta till pita

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Godare än kebaben du köper!!!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet och grönsakerna. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek köttet på hög värme tills det blir brynt runtom. Lägg i grönsakerna. Låt fräsa med i någon minut. Tillsätt curryn, sojan och buljongen och låt koka ihop tills nästan all vätska är borta. Smaka av, salta och peppra. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Fördela strimlad isbergssallad i bröden. Lägg över köttet på salladen. Ringla över dressing och hugg in!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.