Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het köttfärsgryta med äpple och choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande och smakfull vardagsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp citronmeliss och cayennepeppar i smör och rapsolja i en stekpanna. Lägg i färsen och bryn på hög värme några minuter. Rör ner vitlöken och låt fräsa med några minuter. Tillsätt äppelmust, crème fraiche och fond
  2. Smaka av med choklad, chutney, vinäger och salt. Låt småputtra på låg värme i ca 20 minuter. Koka riset under tiden. Rör ner det färdigkokta riset i köttfärsen före servering. Garnera gärna med halverade cocktailtomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.