Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het kyckling i tacos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här läckra och smakrika tacorätten får en strykande åtgång när jag bjuder på den hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut kycklingen i ett jämnt lager i en stor, fettsnål stekpanna. Krydda med kummin och chiliflingor. Häll på tomater och salsasås. Koka samman på medelvärme, rör om då och då tills kycklingköttet är genomstekt och inte längre rosa inuti, ca 10-12 minuter.
  2. Sänk värmen och tillsätt chilin. Sjud under omrörning då och då och ös tomatsåsen med en sked tills vätskan nästan har dunstat helt, ca 15 minuter.
  3. Lägg tacoskalen på ett serveringsfat och fyll dem med kryddblandningen. Toppa med strimlad sallad, hackade tomater och ost. Garnera med koriander eller persilja. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.