Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hilmas härliga gryta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Går utmärkt att frysa och sen värma.

Ingredienser

Instruktioner

Tina djupfrysta kycklingfilèer. Skär dem i mindre bitar. Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och finstrimla peparfrukten. Hetta sedan upp matfettet i en gryta och låt lök, pepparfrukt och curry fräsa ett par minuter. Tillsätt filèbitarna och fräs ytterligare några minuter. Låt ananasen rinna av och spara juicen. Häll crème fraiche och tomatpurè i grytan. Tillsätt basilika. Låt småkoka under lock 15-20 minuter. Smaka av med ananasspad, salt och peppar. Skala och skiva bananen. Skär ananasen i bitar. Lägg banan och ananas i grytan och låt allt bli genomvarmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.