Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hönöfrestelse i påsk

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En av favoriterna i våran familj

Ingredienser

Instruktioner

Låt sillfileerna rinna av och skär dem i ca 1 cm breda bitar. Skär äggen i tunna skivor. Vispa grädden hård och styv. Rör i kaviar och peppar. Blanda väl. Bred smör på brödkakorna och lägg samman dem till en rund botten på ett fat. Bred ett tunt lager kaviargrädde på botten. Strö först över gräslöken, sedan purjolöken. Spritsa resten av kaviargrädden över tårtan. Lägg på sillbitar och äggskivor. Ganera med dill. Kan ej frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.