Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstsoppa

 
Skriv ut

Med lågt GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och vitlöken. Rosta nötterna och låt dem svalna. Hacka dem sedan i bitar.
  2. Hetta upp oljan och fräs lök och vitlök utan att de får färg. Tillsätt linser, spiskummin, salt, peppar, buljongtärningar och vatten. Låt koka 15 minuter.
  3. Tillsätt bulgur, citronskal och juice samt cashewnötterna. Koka 13 minuter.
  4. Späd med mer vatten om det behövs och pressa i lite mer citron om så önskas.
  5. Strö över persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.