Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hoisinglazad karréburgare med pickles och srirachamajo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vardagslyxa med grillad fläskkarré i hamburgerbröd! Glutenfritt? Välj glutenfria hamburgerbröd. Uteslut hoisinsåsen och ersätt den med t ex glutenfri grillsås/olja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs och sriracha. Smaka av med salt och peppar. Skär gurkan i tunna skivor.
  2. Pensla köttet med hoisinsås runt om. Grilla köttet 3-4 minuter per sida, pensla med mer hoisinsås under grillningen. Ta köttet från grillen. Låt vila några minuter. Skär det sedan i tunna skivor.
  3. Grilla eller rosta bröden. Bred majonnäsen på underdelen av bröden. Lägg på ett salladsblad och några skivor gurka. Toppa med kött, pickles, koriander och brödlocken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.