Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungs- och ingefärsglacerade filéer med saffranscouscous och lime

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Färgglad couscous med mycket smak och nystekta glacerade filéer med aromatisk doft av ingefära och lime- fräscht, vackert och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Rör samman honung, riven ingefära och pressad lime och pensla filéerna med blandningen på båda sidor. Salta och peppra och lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Stek i ugnen i ca 10 minuter.
  3. Fräs finhackad chili och vitlök mjuka i olivolja i en kastrull. Häll på vattnet, smula över buljongtärningen och koka upp. Ta av från värmen, häll i saffran och couscous, rör om och lägg på lock. Låt stå i 5 minuter och fluffa sedan upp med en gaffel tillsammans med smör. Vänd ner hackad persilja och servera till filéerna och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.