Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsbruschetta med pecorino

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd ett gott surdegsbröd som går lätt att skära i tunna skivor. Små solmogna tomater ger den godaste kontrasten till salt pecorino och söt honung.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla brödskivorna med olja på båda sidor. Stek dem i stek- eller grillpanna på strax över medelvärme tills de får färg på båda sidor.
  2. Skär tomaterna i halvor eller fjärdedelar och stek dem ca 3 minuter så de blir lite mjuka och varma. Fördela på de stekta brödskivorna.
  3. Smula över pecorino och strö på peppar och salt. Ringla över honung och toppa med basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.