Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hot mulled cider

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Med doft och smak av advent.... En kall dag smakar det bra med varm dryck. Ett annorlunda alternativ för den som inte är så förtjust i glögg. Laga hot mulled cider av den sorts cider du tycker bäst om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, socker, salt, kryddpeppar, nejlikor, kanel, muskot och stjärnanis till en sockerlag. Låt koka tills hälften av vätskan återstår, ca 20 minuter. Sila av kryddorna.
  2. Häll sockerlagen och cidern i en kastrull. Hetta upp, men koka inte. Servera i glöggmuggar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.