Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hummer med melonsallad, basilikamajonnäs och skinkchips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktig lyxmat om man vill unna sig något.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg skinkskivorna med bakplåtspapper under och över mellan två plåtar. Grädda dem i ugnen på 125 grader i ca 40 minuter, tills de blivit hårda och glansiga. Lägg dem då på papper att rinna av.
  2. Blanda melontärningar, spansk peppar och lime. Låt stå i kylen.
  3. Mixa oljan med basilikan tills oljan blivit ordentligt grön. Sila av. Vispa äggulan med lite senap och vinäger. Tillsätt oljan under vispning. Smaka av med salt, peppar och honung.
  4. Servera med hummer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.