Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hvitløksmarinert torsk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Siden jeg er norsk velger jeg å skrive på norsk. Denne retten lagde min mor til oss i påsken. Er ikke glad i torsk men denne retten har blitt en slager i familien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lag marinaden først: Press hvitløken, sitron/lime ev hvitvin, olje og smak til med salt og pepper.
  2. Ha over fisken og la den marinere et par timer .
  3. Sett fisken inn i ovnen på 180 C i ca 20 minutter, sjekk om fisken er ferdig
  4. Serveres med grønnsaker og hollandessaus.
  5. TIPS: Ha gjerne ekstra salt på fisken før den går inn i ovnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.