Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indian chicken curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Exotisk kyckling med en massa goda tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök mjukt i lite matfett i en gryta. Tillsätt curry och kajenn och låt fräsa med. Slå i buljong, tillsätt kanel. Salta.
  2. Lägg i kycklingdelarna och koka sakta under lock.
  3. Lägg kokosen i en skål och slå på hett vatten så det täcker. Låt dra 20 minuter.
  4. Tillsätt potatisen efter 15 minuter och fortsätt koka tills kycklingen är klar. Pressa vätskan ur kokosen och slå den i grytan. Smaka av med citron och salt.
  5. Blanda kokosen med russinen och servera grytan med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.