Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk curry med kycklingfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb och supergod rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en kastrull, lägg i de hela kryddorna Skala och hacka lök, vitlök och potatis i skivor. Häll i kastrullen, stek tills löken blir gyllenbrun. Tillsätt färsen och bryn.
  2. Blanda ner krossade tomater, tomatpure, citronsaft och övriga kryddor.
  3. Rör om och låt koka, helst ska potatisen koka sönder, grytan reder sig med potatisen. Smaka av med salt
  4. Servera med kokt ris och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.