Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk currykyckling.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

5 poäng per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filéerna i mindre bitar. Hacka lök och vitlök, dela äpplen i tärningar. Fräs lök, vitlök och äpple i olja tillsammans med kryddorna. Lägg i filéerna och bryn så att de får lite färg. Tillsätt soja, buljongtärning, mango chutney och kokosmjölk. Puttra sakta under lock i ca 20-30 min.
  2. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • catlover 3 november 2009

    Tack för ett jättegott kycklingrecept, full pott av mig det får.

  • evelie 1 februari 2011

    Jättegott! Bdå fruktigt och med en känsla av äkta indisk smak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.