Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk currysoppa med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade det här i köksalmenackan från 1983

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och fräs den med margarinet i en gryta. Skala äpplena och riv dem grovt. Lägg dem i grytan tillsammans med curryn och rör om. Låt det hela brynas en aning. Pudra över mjölet och rör om innan buljongen slås i grytan. Låt soppan småkoka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär kycklingköttet smått och hacka persiljan. Lägg det i grytan och hetta upp soppan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.