Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta med Quorn Bitar och pilaffris

 
Skriv ut

Näringsberäkning: En portion innehåller ca 389 kcal / 1626 kJ. Kolhydrater: 54,5 g, protein: 15,5 g, fett: 11,8 g, fibrer: 6,9 g. Energifördelning: Protein: 16 %, fett: 27 %, kolhydrater: 57 %.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs riset och det första lökhacket i lite margarin.
  2. Tillsätt saffran, paprikapulvret och russinen.
  3. Häll i vattnet och grönsaksfonden, koka under lock på svag värme i ca 20 minuter.
  4. Rör ned knipplöken i riset, smaka av med salt.
  5. Hetta upp lite margarin och fräs det andra lökhacket, vitlöken, chilin, brödkryddorna och tomaterna.
  6. Häll i vattnet och grönsaksfonden, koka ihop.
  7. Tillsätt quornbitar och morötterna, sjud i ca 10 minuter.
  8. Tillsätt paprikan, sjud i ytterligare 2 minuter.
  9. Dra åt sidan, rör ned sockret och koriandern, smaka av med salt och citron.
  10. Rör ned matlagningsyoghurten alternativt servera den som tillbehör, garnera med babyspenaten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.