Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kyckling Tandoori-style

 
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär två snitt i kycklingen. Blanda yoghurt, vitlök, ingefära, kryddorna och citronsaften med lite salt och peppar. Täck kycklingen med såsen. Marinera kycklingen i minst 4 timmar gärna över natten.
  2. Lägg kycklingen i en ugnssäker form och täck med aluminiumfolie. Gör några hål i folien. Ställ formen i mitten av ugnen i 180 grader i 30-35 min.
  3. Vänd kycklingen efter halva tiden. Garnera med citrongräs och servera med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.