Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk potatisgryta med ärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt som bara kräver en gryta är värt att göra. Mindre disk, mindre jobb och underbart god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, ingefära, garam masala och gurkmeja i lite olja tills löken mjuknar. Blanda ner potatis, vatten och krossade tomater. Låt sjuda i 10-15 minuter eller tills potatisen är mjuk. Vänd ner gröna ärtor och majskorn. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.