Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

=)

Ingredienser

Instruktioner

Skär skinkan i strimlor. Skala och hacka lök och vitlök. Blanda soja, äppeljuice, curry, ingefära och vinäger i en skål. Rör ner kött och lök. Täck skålen med ett lock eller plastfolie och marinera i kylskåpet, ca 2 timmar. Lägg över kött och marinad i en kastrull. Tillsätt mjölet i den kalla grytan koka upp den och låt sedan sjuda, ca 15 min. Servera grytan med ris, bananskivor, russin, ananas, jordnötter och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.