Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mjölk och glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken och skiva purjolöken.
  2. Fräs lök och purjolök i matfettet tillsammans med curry. Lägg i köttet och rör om. Strö eventuellt över maizena.
  3. Häll i soja och tillsätt salt, ingefära, buljongtärning och vatten. Låt grytan koka cirka 20 minuter.
  4. Skär äpplena i tärningar och bananerna i skivor.
  5. Lägg i frukten och låt grytan puttra 5 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.