Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesiska grytan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den är jätte god. Servera ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskköttet i strimlor.
  2. Skala och skölj grönsaker och frukt, skär dem i skivor eller tärningarar.
  3. Bryn fettet i en stekpanna Bryn köttet och lägg över det i en gryta.
  4. Fräs sedan grönsaker, frukt och curry en stund och blanda det med köttet.
  5. Späd i stekpannan med buljong.
  6. Häll skyn samt soja och vinäger i grytan.
  7. Tillsätt kryddorna, den färska vitlöken pressad.
  8. Koka under lock på svag värme ca 20 minuter
  9. Blanda med en gaffel fett och mjöl till en pasta, lägg ner den i grytan och koka yterligare 5 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.