Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärssås

 
Skriv ut

Sabine Håkansson har skrivit ”Restresan” – en kokbok som ger tips på hur alla trista rester kan förvandlas till vardagsfester. Här kommer ett recept på ingefärssås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman gräddfil och yoghurt. Riv ingefäran på ett litet fat. Riv skalet på limen och pressa ur saften i en skål. Värm honungen försiktigt, bara så att den blir lite flytande, blanda nu samman alla ingredienser så att du får en "sötsur" sås.
  2. Du kan givetvis variera mängden på ingredienserna efter eget tycke och smak.
  3. Servera gärna ihop med receptet "Kokt ris med körvel" och en god kyckling eller fiskbit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.