Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingers Caesarsallad med rostad prosciutto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En underbart god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör ihop äggula, senap, sardeller, vitlök och pressad citron. Tillsätt olja försiktigt under ständigt omrörning. Blanda i parmesan, smaka av med salt och peppar. Lägg prosciuttoskivorna utbredda på en plåt.
  3. Ställ in i ugnen i 7-8 minuter. Ta ut och låt svalna på kökspapper.
  4. Lägg brödskivorna på plåten och ringla olivolja på båda sidorna. Rosta i ugnen cirka 10 minuter, vänd efter halva tiden.
  5. Bryt salladen i bitar, vänd den i 3 msk av dressingen. Bryt skinkan och bröd i mindre bitar och blanda i salladen.
  6. Lägg upp i skålar, hyvla över några flak parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.