- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En underbart god förrätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Rör ihop äggula, senap, sardeller, vitlök och pressad citron. Tillsätt olja försiktigt under ständigt omrörning.
Blanda i parmesan, smaka av med salt och peppar.
Lägg prosciuttoskivorna utbredda på en plåt.
- Ställ in i ugnen i 7-8 minuter. Ta ut och låt svalna på kökspapper.
- Lägg brödskivorna på plåten och ringla olivolja på båda sidorna. Rosta i ugnen cirka 10 minuter, vänd efter halva tiden.
- Bryt salladen i bitar, vänd den i 3 msk av dressingen.
Bryt skinkan och bröd i mindre bitar och blanda i salladen.
- Lägg upp i skålar, hyvla över några flak parmesan.
Publicerat den
21 juli 2012
Liknande recept
Skriv kommentar