Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd sill á la GI

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 8 timmar 15 minuter
Skriv ut

Klassisk sillvariant på GI-vis. Tips GI-tips: Ät fisk minst tre gånger i veckan. Fiskfettet sänker en måltids GI och reglerar aptiten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1: Koka sockerersättning, vatten och ättika i 3 minuter. Låt lagen svalna och ställ den kallt till nästa dag.
  2. Dag 2: Lägg ner de väl avrunna och urvattnade sillfiléerna. Låt ligga i lagen i 3 dagar.
  3. Dag 3: Dekorera sillen med dill eller rödlök före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.