Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd sill med kanel och vanilj

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

En skön sillvariation på midsommarbuffén! Om man vill spara tid, kan man välja att köpa redan urvattnade sillfiléer och lägga dem direkt i ättikslagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola sillen ordentligt och låt ligga i kallt vatten ett dygn. Häll av vattnet, skär varje filé i bitar och skölj dem igen i kallt vatten. Koka upp ättika, socker, vatten, kanel, lagerblad, vanilj och citronskal. Låt svalna. Blanda ner sill, morötter och lök.
  2. Behöver stå och dra i minst ett dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.