Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isterband med skånsk potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skånemat igen! :-)

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär den i 2 cm stora tärningar. Skala och grovhacka löken. Stek potatis och lök i lite smör. Lägg över i en kastrull och tillsätt mjölk, (vetemjöl), steksky, salt och peppar. Koka färdigt på svag värme tills potatisen är mjuk. Strö över hackad gräslök och servera med saltgurka och nystekta isterband.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.