Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En kylskåpsrensning som blev en hit även hos barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på ca. 200 grader.
  2. Rensa ut det överblivna Isterbandet och lägg det i en skål. Blanda ner den finhackade löken och crème fraichen till en fast degliknande massa och smaka av med salt och peppar. Här kan man improvisera lite med örtkryddor om man vill.
  3. Smörj en undssäker form och lägg ut torskryggarna med ett litet mellanrum. Lägg Isterbandssmeten på torsken och ställ in i ugnen i ca 10-15 minuter eller tills fisken är klar och faller i sär vid ett lätt tryck på den.
  4. Låt gärna Isterbandssmeten bli lite krispig genom att använda grillelementet sista minuterna.
  5. Servera med potatis och skirat smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.