Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk bönsallad med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig, robust sallad som gillas av alla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av bönorna i ett durkslag och skölj dem i kallt vatten. Häll av paprikan och spara oljan.
  2. Stek kycklingfiléerna ca 5 min på varje sida, salta och peppra. Skär i skivor.
  3. Halvera tomaterna. Blanda kyckling, bönor, paprika, tomater och spenat. Smaka av med salt och paprikaolja.
  4. Servera med ett gott bröd.
  5. Tips: Med färdiggrillad kyckling går det på ett nafs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.