Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk kycklinggryta med vitt vin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tillagas med fördel dagen innan precis som de flesta gryträtter.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i bitar och stek dem ljusbruna. Krydda och lägg över dem i en gryta. Hacka löken och fräs den tillsammans med en pressad vitlöksklyfta i samma stekpanna som du stekte kycklingen i. Tillsätt vatten och en smulad buljongtärning. Häll över kycklingen. Tillsätt vin och tomatpuré. Sjud under lock ca 35 min. Smaka av och strö över persiljan!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.