Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk rissoppa med kyckling

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, få ingredienser och mycket god. Jag har använt vanlig crème fraiche och avorioris till denna rätt. Med mindre vätska får du en mer grytliknande rätt. Hela familjens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs riset i olja Häll på buljongen, låt koka under lock ca 15 min Skär kycklingfiléerna i små tärningar och blanda i soppan. Låt koka i ytterligare ca 10 min Skölj och tärna tomaterna Blanda ner tomater och creme fraiche i soppan och smaka av med salt och peppar Servera soppgrytan, gärna överströdd med hackad basilika eller persilja, och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.