Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska färsbiffar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En krämig och god sås får man genom att koka ihop laga lätt med hackade soltorkade tomater. Servera den till de nystekta biffarna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, potatismjöl, vatten, salt, peppar, citronskal och vitlök till en smidig färs. Forma 2 biffar. Stek dem i olivolja 3-5 minuter på varje sida.
  2. Låt tomaterna rinna av på hushållspaper. Hacka dem i små bitar. Koka ihop laga lätt med soltorkade tomater, salt och peppar 1-2 minuter
  3. Servera färsbiffarna med sås, pasta och sallad
  4. Ca 450 kcal, varav ca 15 g fett, 49 g kolhydrater, 29 g protein

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.