Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska grisrullader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smak av medelhavet blir det utan tvekan med dessa rullader. Både lyxigt, enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bulta biffarna tunna. Fördela baconskivor, soltorkade tomater och basilika på biffarna och rulla ihop dem. Fäst ihop rulladerna med coctail-stickor. Smält smör i en panna och stek rulladerna vackert bruna på alla sidor. Tillsätt hackad vitlök, vatten, soyasås och lagerblad i pannan och låt sjuda ca.15 min. Strö riven ost över och låt smälta före serveringen.
  2. Jag lagade en betydligt större mängd, på 2 kg ytterfilé, så jag placerade de stekta rulladerna i en ugnsform, hällde över vätskorna, strödde riven ost över och låt badda i ugnen ca.15 – 20 min.
  3. Servera t.ex. med bulgur, hummus, kikärter eller något annat trevligt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.