Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk honungssallad med broccoli och rostade pumpakärnor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En fräsch och lite annorlunda sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skära broccolin i små fina buketter. Skala melonerna, ta bort kärnhusen och skär i små bitar. Ta bort blasten på rädisorna, dela dem i fyra delar. Blanda allt, utom rucolan och pumpakärnorna, med oljan och vinägern. Låt stå i kyl en stund. Vänd ner rucola och pumpakärnor strax före servering. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.