Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennas fruktbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett underbart gott bröd som tar lite tid i ugnen, men en väldigt liten arbetsinsats krävs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader, med gallret längst ned.
  2. Blanda alla torra ingredienser, inkl salt. Tärna den torkade frukten och riv äpplet. Blanda ner i mjölblandningen och tillsätt även flytande honung och yoghurt.
  3. Arbeta ihop till en smet och lägg sedan den i en oljad form.
  4. Grädda längst ner i ugnen ca 1 ½ timme. Man får hålla lite koll på den och kanske lägga över en bit folie efter ca 30 minuter så den inte bränns.
  5. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.