Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennies dryga kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En kanongod kycklingrätt som återkommer år efter år hemma hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn champinjoner, paprika och lök i en gryta. Tillsätt paprikapulver och curry. Fräs detta. Rör ner mjölet och späd med buljong och grädde. Salta och peppra och låt det småputtra i 10 min. Tillsätt den rensade kycklingen. Lägg allt i en ugnsfast smord form. Lägg över smördegen som ett lock och tryck degen mot kanterna. Stick med en gaffel och pensla med ett uppvispat ägg.
  2. Grädda i 20-30 min i 225 grader.
  3. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.