Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennies kycklingfilé med dijonsenap

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel god kyckling gryta. Uppskattad av många!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd färsk kyckling el upptinad. Bryn filéerna i smör, salta och peppra efter behag.
  2. Tillsätt vatten, smula ner buljongtärningen. Koka upp och låt sjuda i ca 8 minuter under lock.
  3. Tillsätt senap, créme fraiche samt hackad/skivad purjolök. Rör tills det börjar sjuda. Smaka av och tillsätt eventuellt av med mer salt, peppar el senap.
  4. Servera med pressad potatis.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.