Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jonnas ädla gryta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ugnstekta¨gyllene potatisklyftor och ett glas svalt öl är perfekt till smaken av vitlök och ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina djupfrysta kycklingfilèer. Strimla dem. Hetta upp margarinet i en gryta och fräs köttet tills det har fått fin färg.
  2. Ansa svampen om det behövs. Lägg den i grytan. Skala och finhacka vitlöken. Skölj, kärna ur och grovhacka paprikan. Rör ner vitlök och paprika i grytan. Tillsätt grädde, mjölk och ädelost.
  3. Tillsätt redningen och låt grytan puttra under lock ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.