Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar i passionsfruktslag

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Kanske sommarens enklaste och godaste efterrätt. Blir bäst om den görs precis före servering.

Ingredienser

Instruktioner

Koka socker och vatten 2–3 minuter. Låt kallna. Skär jordgubbarna i skivor. Bryt skorporna i mindre bitar. Dela passionsfrukterna och gröp ut kärnorna, blanda med sockerlagen. Varva jordgubbar, skorpor och vaniljkesella i 8 glas. Häll på passionsfruktslagen. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.