Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar i rompunch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jordgubbar, andra bär eller mogen, mjuk frukt passar i den här lätta, svala efterrätten som är utomordentlig efter en het, kryddig måltid. Receptet på rompunch finns bland mina övriga recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spara fyra jordgubbar till garnering. Strö över hälften av sockret på resten och låt dem stå kallt en stund.
  2. Vispa grädden med resten av sockret och tillsätt rompunchen. Grädden ska vara tjock men rinnande. Ställ den kallt, om det tar en stund innan rätten ska serveras.
  3. Fördela jordgubbarna i fyra portionsskålar, slå över romgrädden och garnera med hela jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.