Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar marinerade i fläder

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera marinerade jordgubbar med glass eller grädde. De passar också bra att fylla i ett pajskal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa jordgubbarna och halvera stora bär.
  2. Lägg i bären i en skål tillsammans med citronskalet. Häll över fläderblomssaft. Låt stå kallt och marinera 1 timme.
  3. Tips! Du kan marinera jordgubbarna med färskpressad apelsinjuice, smaksatt med apelsinlikör om du inte tycker om flädersmak!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.