Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar med rom och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Något alldeles speciellt att bjuda på till midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och snoppa jordgubbarna. Häll över färskpressad apelsinsaft och rom. Strö över florsocker. Rör om försiktigt. Låt det hela stå 2-3 tim i kylskåp.
  2. Vispa grädden. Snitta upp vaniljstången och skrapa försiktigt ur kornen. Rör ner dem i den vispade grädden tillsammans med florsockret.
  3. Lägg upp bären i portionsskålar. Häll över grädden precis när rätten skall serveras

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.