Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar på getostyoghurt med rosor och bipollen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna dessert låter god, läcker och rolig! Denna ska jag helt klart bjuda på när jag fyller 46! Bipollen kan köpas hos biodlare eller skickas efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jordgubbarna: Rensa jordgubbarna och skölj lätt. Skär varje gubbe i fyra delar. Lägg i botten på en skål eller glas.
  2. Getostyoghurt: Skär ner getosten i små bitar och lägg i en mixer och låt den bli rumstempererad.
  3. Värm försiktigt upp yoghurten till kroppstemperatur under ständig omrörning i en kastrull på svag värme.
  4. Slå yoghurten på osten och mixa slät. Låt stå i 5 minuter. Häll sedan yoghurten på jordgubbarna.
  5. Ros & Bipollen: Plocka rosbladen.
  6. Garnera med bipollen och rosblad. Serveras direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.