Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbar på havrebotten

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Degen blir knäckig och god. Funkar även till andra bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman pajdegen och låt den ligga svalt en timme.
  2. Kläd botten och kant på en pajform eller form med löstagbar kant.
  3. Strö på potatismjöl och lägg i skivade jordgubbar. Strö på socker och flagad mandel.
  4. Grädda i ugn 200 grader i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.