Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och persikosallad med kanelsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch sommarefterrätt med ett litet spännande tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur persikor eller nektariner och skär dem i bitar. Skiva jordgubbarna. Varva frukten i en skål.
  2. Blanda apelsinskal, apelsinsaft och florsocker. Häll mixen över fruktsalladen och låt den sedan stå kallt och dra ca 1 timme.
  3. Blanda gräddfil, nötter, kanel, florsocker och vaniljsocker till såsen och servera den till fruktsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.