Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsmousse på italienska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man föredrar spröda kex serverar man moussen direkt. Vill man däremot ha kexen lite mjuka, som man får dem i Italien, låter man moussen stå en halvtimme före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär jordgubbarna i små bitar. Vispa grädden hårt och rör i kesella, jordgubbar och florsocker.
  2. Dela kexen i bitar och droppa över likören.
  3. Varva smeten och kexen i glas. Dofta över lite kanel och garnera med jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.