Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötsblondies med mjölkchoklad

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Supergoda kakor som tar slut fort!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ upp former på en plåt.
  2. Vispa ihop jordnötssmör och smör med elvisp. Tillsätt muscovadosocker, socker, salt, bakpulver och vispa väl.
  3. Häll i ett ägg i taget, medan du fortsätter vispa, därefter vaniljsockret. Blanda i mjölet på lägsta möjliga hastighet. Rör ned den hackade chokladen.
  4. Klicka ut smeten i formerna.
  5. Grädda i 175 grader, i ca 30 minuter. Testa med sticka. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.