Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötskakor med hackad choklad

 
Skriv ut

Jättegoda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Häll mjöl och bakpulver i skålen. hacka chokladen och häll i den tillsammans med jordnötter och socker, blanda väl.
  3. Lägg smör och jordnötssmör i en liten kastrull. Rör på låg värme tills smöret har smält, låt svalna lite.
  4. Häll smörblandningen och ägget över mjölblandningen. Rör tills alltsammans har nätt och jämnt blandat sig.
  5. Använd 2 matskedar och klicka ut smeten på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i ugnen i 20 minuter eller tills kakorna är gyllenbruna. Låt svalna lite.
  6. Smält lite av den hackade chokladen i vattenbad. Häll en sked över varje kaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.